структура за вграждане с биде

Защо трябва да обмислите добавянето на биде в банята си

Структурите за вграждане с биде са широко разпространени в много страни и могат да бъдат открити в изобилие в  Европа.  За повечето хора те изглеждат като чуждо понятие и дори не се замислят дали да не добавят биде в банята си.

Ето няколко причини да обмислите въпроса:

  • По-достъпно

За същата цена, която струва тоалетна хартия за няколко месеца, можете да си купите биде. Концепцията за биде може да изглежда футуристична за някои, но то може да е от голяма помощ на тези, които страдат от запек или хемороиди. Без да се използва груба тоалетна хартия, цялостното преживяване в банята може да се подобри с биде. Това без съмнение го прави по-здравословно за вас.

  • По-добре за околната среда

Чрез ограничаване на употребата на тоалетна хартия хората могат да спасят почти 15 милиона дървета годишно. С използването на структура за вграждане с биде на практика бихме могли да спасим горите.

  • Луксозна част от банята

Поради стигмата, свързана с бидетата, те могат да придадат незабавен блясък и класа на банята. Гостите със сигурност ще забележат това и може да се вдъхновят да монтират свое собствено биде. С използването на по-малко тоалетна хартия рискът да се наложи да се справите със запушена тоалетна е по-малък.

Бидето не заема много място в банята или тоалетната. При правилно планиране и чудесно разпределение не е трудно да направите място за него. Банята изобщо не се усеща тясна или пренаселена, но все пак предлага мивка, голямо огледало, стенна тоалетна и стенно биде.

  • По-хигиенично

Бидето може да ви помогне да поддържате най-чувствителните си зони по-чисти.

Ако наистина искате да превърнете основната си баня в луксозно преживяване, добавете структура за вграждане с биде. Повечето хора, които започнат да използват такова, се чудят защо не са го направили по-рано.

Както научихме, структурите за вграждане с биде могат да бъдат по-хигиенични, по-добри за вашето здраве, да щадят околната среда и да ви спестят пари. Ако имате желание да включите биде в дизайна на банята си, не забравяйте следното. Възможно е да се наложи да преконфигурирате или да добавите водопроводна инсталация за бидето, което ще изисква да се обърнете към водопроводчик. Също така може да се наложи да добавите електрически контакт, за да не сте ограничени при поставянето на бидето.

Уверете се, че разполагате с достатъчно пространство от всички страни на тоалетната и бидето. След като решите всички тези въпроси, сте готови да инсталирате бидето си и да се насладите на начина, по който по-голямата част от света използва банята.

Вашият коментар