damski-banski

Стилни и модни макси бански – как да изберем своя модел за лято 2022

Вие сте уверена и красива жена с апетитни форми и се готвите за плажния сезон на лято 2022, но все още не сте избрали модел бански, който да подчертава достойнствата на фигурата ви? Тенденциите и новините за модните макси бански, с които ще ви запознаем, ще ви улеснят във вашия избор.

Много дами с пищни фигури си мислят, че банските плюс се ограничават до няколко модела, с които не може да се постигне красива и секси визия. Това съвсем не е така. Все повече дизайнери обръщат внимание на моделите за пълни дами и създават отделни колекции големи размери дрехи, в случая – бански. Тази тенденция касае и жените с по-голям корем или по-големи гърди. Днес всяка жена може да избере индивидуален бански, удовлетворяващ индивидуалните й потребности. Всяка пищна дама ще открие за себе си нови възможности да изглежда женствено и секси.

Всяка жена е красива по своему. И ако някоя няма идеална фигура, това съвсем не значи, че трябва да се отказва от смели и стилни бански в две части с актуална разцветка. Големите размери цели бански и вариантите в две части предлагат голямо количество модели с размер плюс. Основно за лятото на 2022-ра това са бански със закрит топ и завишена талия. Така визуално може да се скрие коремчето, да се коригира силуета, да се подчертае талията. Важното е да се съчетаят двете части на банския, които съвсем не е задължително да са еднакви. Стилът и разцветките смело могат да се комбинират.

Много модни за идващия летен сезон са банските танкини, съчетаващи достойнствата на откритите и цели бански. Чудесен вариант за пълни дами. Един елегантен топ, например, ще привлече вниманието към гърдите, а модни шорти зрително ще намалят бедрата.

Що се отнася до принтове и разцветки, то отново да напомним, че не е задължително макси банските да са еднотонни. Модните тенденции за това лято отново предлагат красиви и стилни макси бански в ретро стил, като точките ще бъдат хит на плажния сезон. Или модели с малки цветя, тънки ленти и дребни орнаменти. Предлагат се дори и бански с голям размер в нежно розово и салатено. Всичко зависи от правилно избрания модел.

Болшинството макси дами предпочитат цели бански. Но това не значи, че сред тях няма красиви и привлекателни модели.Първото, на което трябва да се обърне внимание при избора на бански с голям размер, това е горната му част. При големи гърди, добре е тя да е обособена като елече с класически чашки или тип майо.

Изборът не бива да се спира само на класическите модели. Ако вие сте жена без комплекси и ви харесват супер модните и секси монокини, то смело може да изберете макси модел с изрези отстрани. Ще изглеждате много женствено и привлекателно. Ако пък не сте готови за такива експерименти, то има и по-сдържани модели за идващото лято. Закритите модели от типа свим дрес, напомнящи леки рокли. Чудесен вариант не само за къпане, но и за плажно парти.

Класика си остават целите макси бански в черен цвят, които визуално обират излишни килограми. Но ефектът винаги зависи от правилно избрания модел.

Ако трябва да обобщим – изборът на бански съвсем не е лесна работа. Особено за дамите, които природата е надарила с пищни форми. В този случай е важно да се знаят тенденциите в плажната мода, както и да се отчитат особеностите на фигурата, което ще доведе до избор на точния модел бански. Дизайнерите предлагат няколко трика, които визуално ще прикрият някои несъвършенства на женския силует. Например, дамите с тесни рамене и широки бедра, могат да балансират пропорциите с цели бански и танкини. Добре е в случая да се обръща внимание на моделите с широко разположени презрамки, с къдри или волани в горната част на банския. Ефектно ще коригират фигурата и вертикалните странични елементи на банския, диагоналният принт или играта на цветове – тъмна долна част и светъл връх.

При тесни бедра и широки плещи играта на цветовете трябва да е обратна – тъмна горна и светла долна част.

Вместо горна част с широки презрамки, макси дамите могат да изберат бански хай нек /високо изрязан към шията и с неголям разрез отпред/, халтер – с ленти, завързващи се на шията/ или бандо. Що се отнася до долната част на банския, добре ще изглеждат моделите с висока талия в стил ретро или шорти.

Като цяло– съвременният моден свят следи новините за дрехи с размери плюс. А и дизайнерите все повече акцентират върху даденото направление във фешън индустрията. Затова, за новия летен сезон на 2022 дамите с пищни форми ще открият много красиви и модни бански.

 

Вашият коментар