луксозен имот

Съвети за покупка на луксозни имоти

Модерните луксозни имоти са може би най-устойчивият на криза сегмент. И все пак, няма как да не отбележим факта, че не съществува единна дефиниция за луксозни недвижими имоти. Някой наричат така всяко скъпо жилище, други се опитват да измислят градации: бизнес класа, лукс, премиум и така нататък. Всъщност степента на „“елит““ на имота се определя глобално. И то не само от това, което се намира вътре в него, а от това, което е отвън – тоест, от инфраструктурата .

Как да си купите лукс имоти и да не съжалявате след това?

Местоположение и инфраструктура

Колкото по-близо е един имот до бизнес, политически и културен център на града, толкова по-престижен и скъп е той.
Ако става въпрос за крайградски проект, мястото трябва да е с идеална екология, но в същото време и с добра транспортна достъпност – да има удобен път до града.

Също така, инфраструктура в близост до най -добрите училища, детски градини и университети, ресторанти, спортни центрове и салони за красота, също е предпочитана.

Освен това съвременните лукс имоти трябва да имат невероятна гледка.

Ето и още някои важни неща, които трябва да помните, когато купувате скъп недвижим имот:

1. Скъпите луксозни имоти са отлична инвестиция. Когато отивате на оглед, отделете време, за да се разходите из района и да видите къде ще живеете. Ако всичко е толкова красиво, колкото сте се надявали – това определено е вашият дом.

2. Модерните лукс имоти винаги са актуални и винаги могат да бъдат продадени, включително и по време на криза. За да не пропуснете мечтания дом, който винаги сте се надявали да имате, прегледайте предварително обекта и се консултирайте със специалист.

3. Бъдете внимателни при покупка на луксозни имоти.
За да не хвърляте милиони на вятъра, е разумно преди покупката да се консултирате със специалист от агенция за недвижими, който ще ви помогне да прецените дали жилището си струва парите.

Вижте още за луксозните имоти на сайта Galardo.bg

Вашият коментар