Ревю на сайта Dolce.bg

Dolce.bg е специализиран електронен магазин за продажба на парфюми. Предлаганите продукти са с много добро качество и са на едни от най-конкурентните цени в България.

Пазаруването от сайта е лесно и приятно. Дизайна е стилен и ненатрапващ се, като акцента пада върху предлаганите продукти, а не върху излишни текстове и реклами.

Търсенето в магазина е максимално улеснено и дори може да бъде забавно. Има три варианта:
1.Търсене в сайта по ключова дума;
2. Търсенен на парфюм по аромат. Тук ни се предлага възможност да изберем доминиращ аромат (бял мускус, ванилия, орхидея, мускус…. ) или пък типа на парфюма – тежък, траен, сладникав… Можем и да видим кои парфюми са подходящи За клуб, За всеки ден, За вечер и т.н.
3. Търсене по дизайнер. Много удобно, когато имаме предпочитания към някой дизайнер или сме забравили точно как се изписва името на любимия ни парфюм.

В Dolce.bg се предлагат и парфюми съдържащи синтетични феромони, които имитират естествените феромони, излъчвани от човека. Основната роля на този тип парфюми е да служат за привличане между двата пола. Те не действат като афродизиак, нито пък възбуждат реално. Тяхното действие е на подсъзнателно ниво. Именно на този обмен на „химиосигнали“ се дължи понякога необяснимото сексуално привличане към даден човек, когото не познаваме и който дори не изглежда особено привлекателен.

Парфюмите с феромони, предлагани в Dolce.bg са алтернативни аромати на „Amor amor“ – Cacharel, Boss – Hugo Boss, „Noa perle“-Cacharel, „Coco Mademoiselle“-Chanel и др.

Доставката се обслужва от куриерска фирма Еконт Експрес в рамките на 3 работни дни.Плащането се извършва при получаването на пратката.Връщането или замяната на закупена стока става съгласно Закона за Защита на Потребителя – в рамките на 7 работни дни.

Dolce.bg предлага и продажба на парфюми на едро. Партньорите на магазина получат големи отстъпки, коректност, помощ и препоръки за ориентиране в парфюмерийния бранш.

Вашият коментар