Грим, подходящ на облеклото

Вглеждайки се с възхищение в нечии красиви дрехи и обувки, изведнъж се сепвате и цялата ви картинка се разваля. Чудите се каква е причината? В много случаи гримът както добър помощник, който допълва вашия тоалет, така може да се превърне и в неприятел. Затова при появяване на важно събитие, на което трябва да присъствате, е най-добре да се допитате до гримьори. Но ако нямате време и средства, тези насоки по-долу са гаранция, че няма да се представите зле!

Дизайнерски дрехи и обувки може да намерите в сайта https://napudreni.com/bg/

Един от най-важните съвети на всички стилисти е да не прекалявате със съчетаването на различни цветове, защото рискувате да се превърнете в разноцветна дъга. Нерядко объркваната комбинация е между червено и синьо, просто защото хората знаят, че попринцип тези два цвята са противоположни, но не е добра идея да се комбинират. За сметка на това, бялото и черното безспорно са най-подходящото цветово съчетаване. Но да се върнем на темата за грима. Така например, ако носите бели дамски ризи с черни поли, топ гримът за тях е умерена очна линия, спирала и червено червило. Ако пък предпочитате да залагате на елегантните, кокетни и декорирани рокли, то се старайте да не прекалите с макиажа, защото ще отклоните вниманието от красивите елементи по плата и така ефектът няма да е какъвто желаете. Но от друга страна не допускайте и да забравите да сложите такъв, защото не би било уместно и не би изглеждало никак добре заедно с официална рокля.

Що се отнася до търсенето на универсалност и улесненост, ако вие сте такъв човек, незабавно запасете гардероба си с колкото се може повече дамски тениски. Защото независимо какъв стил и модел са, те спокойно могат да се носят както на гримирано, така и на напълно естествено лице. И все пак, ако тишъртът е по-неглижиран, не е подходящо да го обърквате с прекалена женственост.

Вашият коментар